fbpx

Alleen naar
de sauna

De één vindt het maar verrekte lastig, terwijl de ander er juist naar snakt: alleen de dag doorbrengen in een saunaresort. Alleen naar de sauna gaan heeft veel voordelen. We werkten twee scenario’s uit met tips, zodat je je minder alleen voelt en optimaal kunt genieten.

Bron: magazine BlootGewoon! #5 – 2019

Scenario 1

Naar de sauna gaan is voor jou een typische bezigheid om met je partner of een vriend(in) te doen. Maar met deze tips in je achterhoofd ga je volgende keer misschien liever alleen.

Woman massaging leg in sauna
Sauna - Bloot! (2)

Scenario 2

Je wil al tijden eens lekker naar de sauna maar niemand in je omgeving wil met je mee. In je eentje gaan vind je maar ongezellig en ongemakkelijk. Met deze tips wordt de drempel wat lager.

Op zoek naar een sauna?

Vind ze allemaal op onze locatievinder BlootKompas!

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten voor de verzending van de magazines van € 20,- binnen Europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Menu