Alleen naar de sauna

De één vindt het maar verrekte lastig, terwijl de ander er juist naar snakt: alleen de dag doorbrengen in een saunaresort. Alleen naar de sauna gaan heeft veel voordelen. We werkten twee scenario’s uit met tips, zodat je je minder alleen voelt en optimaal kunt genieten.

Scenario 1

Naar de sauna gaan is voor jou een typische bezigheid om met je partner of een vriend(in) te doen. Maar met deze tips in je achterhoofd ga je volgende keer misschien liever alleen.

Scenario 2

Je wil al tijden eens lekker naar de sauna maar niemand in je omgeving wil met je mee. In je eentje gaan vind je maar ongezellig en ongemakkelijk. Met deze tips wordt de drempel wat lager.

Dit artikel stond eerder in het magazine BlootGewoon! #5

Word lid Blootgewoon

De kosten voor een lidmaatschap in 2021 zijn
€ 30,20.  Op deze actie zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook?  Sluit je dan aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten voor de verzending van de magazines van € 20,- binnen Europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Menu