Open Dag

Open Dag Blootrecreatie

BlootGewoon! opent haar deuren

Tijdens de Open Dag Blootrecreatie op zondag 3 juni zet ook het BlootGewoon!-kantoor haar deuren open. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je op het parkeerterrein aan de Vlasakkerweg 48 in Amersfoort terecht voor informatie over bloot recreëren en vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Nog nooit bloot gerecreëerd, maar wel nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om – gekleed! – al je vragen aan ons te stellen. Een hapje en drankje staan voor je klaar!

Aanmelden = goodie bag!
Meld je snel aan via de knop hierboven, dan ben je verzekerd van een leuke goodie bag met o.a. onze magazines UIT! en Bloot! en vouchers voor leuke Amersfoortse activiteiten. Maar gewoon spontaan bij ons binnenlopen kan natuurlijk ook. Vinden we leuk!

Amersfoort

UNIEKE ACTIES!

Speciaal voor bezoekers van de Open Dag bij het BlootGewoon!-kantoor hebben wij leuke acties in en rond Amersfoort geregeld. Om zo jouw dagje Amersfoort compleet te maken! Op vertoon van de voucher die je bij een bezoek aan onze Open Dag meekrijgt, kun je bij de deelnemers die op deze pagina vermeld staan, voordelig genieten. Word je deze dag lid, dan krijg je bovendien een saunavoucher cadeau!

Lidmaatschapsactie BlootGewoon!

Word tijdens onze Open Dag lid van BlootGewoon! en ontvang een voucher voor de 2e persoon gratis bij één van de zes sauna’s van Vitae Wellnessresorts.

Menu