Lid-werft-lid-actie

Draag iemand aan als lid en ontvang beiden een gratis sauna-entree t.w.v. € 32,50!

Ken je iemand die net als jij graag zonder kleding ontspant, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot!? Tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Jullie ontvangen dan beiden een gratis sauna-entree bij een vestiging van BLUE Wellnessresorts!

Aanmelden
Dus verzamel al je buren, familie, vrienden of kennissen en spread the word: wie wil er lid worden!? Wat je ze dan vertelt? Nou, dat weet jij het beste! Als lid van NFN Open & Bloot heb je op veel manieren een streepje voor. Zo draag je bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in onze maatschappij. Met het lidmaatschap help je ons mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden. Daarbovenop profiteren leden ook van talloze ledenvoordelen, genieten ze van leuke evenementen en ontvangen ze vier keer per jaar onze magazines. Genoeg stof om iemand van het voordeel om lid te worden te overtuigen, toch?

Laat degene die je aandraagt het online aanmeldformulier invullen en wijs hem/haar erop om jouw e-mailadres, naam en adres in te vullen in het opmerkingenveld! Dan krijgen jullie beiden een actiecode toegemaild waarmee je een gratis sauna-entree kunt reserveren.

Deelnemende sauna’s van BLUE Wellnessresorts

Voorwaarden lid-werft-lid-actie

  • De lid-werft-lid actie loopt van 15 juli t/m 31 augustus 2019.
  • De actiecodes zijn geldig t/m 26 december 2019 (m.u.v. de herfstvakantieperiode).
  • Als werver krijg je 1 actiecode voor een gratis sauna-entree bij BLUE Wellnessresorts per volwassene die via jou lid van NFN wordt.
  • Het nieuwe volwassen lid ontvangt ook 1 actiecode voor een gratis sauna-entree bij BLUE Wellnessresorts.
  • Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen: Het nieuwe lid moet de het e-mailadres en de NAW-gegevens van de werver in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier zetten.
  • Op deze actie zijn de spelregels lidmaatschap van toepassing.
  • De actie is alleen geldig als je kiest voor betaalwijze ‘factuur’. We sturen je na controle en goedkeuring van je aanmelding een e-mail met een factuur en iDeal betaalverzoek.
  • Over de actie is geen correspondentie mogelijk.
  • De actie geldt zo lang de voorraad actiecodes strekt.
Menu